--- FOR ENGLISH, CLICK HERE ---

Beste klanten,

Tijdens de vakantieperiode hebben wij ons beleid moeten herzien en zijn we tot een zeer moeilijke beslissing gekomen: ‘t Vlimmershof zal op vrijdag 30 september definitief zijn deuren sluiten.

Dit komt misschien onverwachts, maar het zijn een paar zware jaren geweest waarbij o.a. Corona en de stijgende energieprijzen zeker niet hebben geholpen. Met pijn in het hart blik ik terug op vele mooie jaren, en ik ben vooral dankbaar dat we de 50ste verjaardag van het hotel-restaurant nog hebben kunnen vieren.

Vrijdag 3 augustus zal ons restaurant terug opengaan, maar het hotel blijft gesloten.
Hopelijk zien we elkaar nog in de toekomst, misschien op de andere zaak
’t Veerle / Kabouterland te Brecht, en ik wil iedereen die wel eens in ’t Vlimmershof kwam enorm bedanken.

Met verdrietige groetjes,
Karin Van den Broeck, zaakvoerder


Eerste kennismakingIn ons hotel, gelegen in de mooie Antwerpse Kempen kan u terecht voor een heerlijk verblijf, maar daar houdt het niet bij op.

U kan vanuit het hotel genieten van de schoonheid van de Kempen dankzij de talrijke fietsroutes, de mooie wandelroutes en de leuke bezienswaardigheden.

Ook kan u vlot een uitstap maken naar bruisende steden als Turnhout, Herentals en Antwerpen.
Elk half uur stoppen bussen 417, 416 en 410 aan de deur. Twee hiervan bieden als sneldiensten een vlotte verbinding naar Antwerpen en Turnhout, terwijl bus 410 via Schilde en Wijnegem alternatieve shopping-trips mogelijk maakt.

Ons hotel is gelegen langs de hoofdbaan Antwerpen - Turnhout op slechts een vijftal km van het autowegennet E19 afrit 3 (Brecht) en E34 afrit 21 (Lille).

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een dansje, een hapje, een drankje of een verblijf in ons hotel-restaurant.