't Vlimmershof zal gesloten zijn van dinsdag 17 juli tot en met zaterdag 28 juli 2018.
Vanaf zondag zijn we er weer voor een hapje, een drankje en een dansje!


--- FOR ENGLISH, CLICK HERE ---


Eerste kennismaking

Boek uw verblijf - Buchen Sie ein Zimmer - Book a room - Réservez une chambre
Klik hier - Klicken Sie hier - Click here - Cliquez ici


In ons hotel, gelegen in de mooie Antwerpse Kempen kan u terecht voor een heerlijk verblijf, maar daar houdt het niet bij op.

U kan vanuit het hotel genieten van de schoonheid van de Kempen dankzij de talrijke fietsroutes, de mooie wandelroutes en de leuke bezienswaardigheden. Wij maken deel uit van het wandelarrangement rond de Noordertuin. U kan meer informatie bekomen op hun website. De wandeling van 't Vlimmershof is 11 km lang en het arrangement met spaarkaart en waardebon gaat door tot eind maart 2017.


In de zomer kan u dan weer bij ons terecht voor de Begijnhofroute, die 's morgens vanuit 't Vlimmershof start met een ontbijtje en ook weer bij ons eindigt voor het dessert. De route is 58 km lang en verbindt de begijnhoven van Turnhout en Hoogstraten met elkaar, twee toonbeelden van devotie die zijn opgenomen in de lijst van Werelderfgoed. Het arrangement loopt van april tot oktober, zie de website.

Ook kan u vlot een uitstap maken naar bruisende steden als Turnhout, Herentals en Antwerpen. Elk half uur stoppen bussen 417, 416 en 410 aan de deur. Twee hiervan bieden als sneldiensten een vlotte verbinding naar Antwerpen en Turnhout, terwijl bus 410 via Schilde en Wijnegem alternatieve shopping-trips mogelijk maakt.


Ons hotel is gelegen langs de hoofdbaan Antwerpen - Turnhout op slechts een vijftal km van het autowegennet E19 afrit 3 (Brecht) en E34 afrit 21 (Lille).


Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een dansje, een hapje, een drankje of een verblijf in ons hotel-restaurant.