Welkom op onze reservatiepagina! Klik om uw keuze te maken:
- Restaurantreservaties

- Hotelreservaties

- Veelgestelde vragen

Reserveer een tafel voor ontbijt, lunch of dinner.


Reserveer nu via het onderstaande formulier.Reserveer een kamer - Book a room


Reserveer nu via het onderstaande formulier. Wijzig de taal met een klik op de knop rechtsboven.Veelgestelde vragen


Wanneer kan ik in- en uitchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 16u30 uur, tot onze sluitingstijd om 22 uur. We kunnen trachten een kamer vroeger beschikbaar te maken, maar dit zonder garanties: kamers kunnen rug aan rug geboekt worden. Om vroeger in te checken, kan u ons tot 22 uur bereiken op het gsm-nummer 0473/866.355. Als u later aankomt, gelieve tijdig een seintje te geven, zodat afspraken gemaakt kunnen worden.

Om een vlotte service aan al onze klanten te kunnen bieden, vragen wij steeds om voor 10 uur uit te checken.

Is ontbijt inbegrepen bij de kamerprijzen?

Nee, hiervoor wordt een extra kost aangerekend van 12 euro per persoon, per consumptie.
Ontbijt is steeds mogelijk van 6u30 tot 10u00, op reservatie.

Hoe kan ik betalen?

Betaling is mogelijk via overschrijving, cash, en met de meeste Europese debit- en kredietkaarten. Helaas kunnen wij geen American Express, restaurantcheques of dergelijke aanvaarden.
We kunnen facturen opmaken voor bedrijven, mits een geldige BTW-nummer, die binnen 8 werkdagen betaald moet worden. Elke particuliere boeking moet volledig voldaan worden bij incheck, en elke verlenging voor de aanvang van de nieuwe termijn.

Kom ik in aanmerking voor een korting?

Wij hanteren twee vormen van korting. Eenderzijds de maandtarieven, voor zowel particulieren als bedrijven de laagst mogelijke prijs. Vanaf 20 dagen kan uw boeking in aanmerking komen voor een gelijkaardig gereduceerd tarief; contacteer ons voor meer informatie, of navigeer naar "Kamers" en klik op de link.

Ook bieden wij bedrijven 5% korting op boekingen vanaf 4 nachten. Deze is enkel geldig op de kamerprijzen per nacht, en heeft geen effect op ontbijten of andere supplementen.

Is er een mogelijkheid om mijn kledij te wassen in het hotel?

Ja: per machinelading rekenen wij 5 euro om uw kleren voor u te wassen en drogen. Strijken is ook mogelijk, mits een extra kost bepaald door het aantal en het soort kledij.